Evenementen

Evenementen en sport activiteiten. De EHBO-vereniging verzorgt eerste hulp op evenementen, kermissen of sport toernooien. Voorbeelden hiervan zijn Paaspop, Combinerace en de kermissen. Veelal is dit een onderdeel van de vergunning van de gemeente. We  komen  met minimaal 2 personen.  Bij grote evenementen kunnen dit er ook  meer zijn. Voor ons is dit de manier om meer ervaring op te doen, voor de organisaties een geruststelling dat de eerst hulp in goede handen is. We doen dit overigens alleen voor organisaties welke hun oorsprong in Zieuwent en Mariënvelde hebben.

Daarnaast zijn er ook altijd een aantal leden welke hulp verlenen op de Zwarte Cross, een uitstekende kans om als hulpverlener meer ervaring op te doen.Tegenwoordig georganiseerd door Het Rode Kruis.

Wanneer u als organisatie EHBO wilt hebben op uw evenement kunt u contact opnemen met: Thea Wopereis, 0544-351928, theawopereis@gmail.com Doet u dit ruim van te voren opdat er voldoende tijd is om een en ander te plannen.

Voor het aanvraagformulier kunt u klikken op de onderstaande link:

aanvraagformulier hulpverlening

paasvuur