EHBO voor jongeren, hoe werkt dat?

We hebben een geweldig aanbod voor jongeren van af groep 8 t/m 18 jaar!

Dit jaar kunnen zij zich gratis inschrijven voor diverse interessante avonden op het gebied van eerste hulp. Leren reanimeren, sportletsels behandelen en wonden verbinden staan bijvoorbeeld op de agenda. Het is mooi voor ons dorp, de verenigingen en families/vrienden van de jeugd dat ze deze skills leren, zodat zij eerste hulp kunnen verlenen.

Met dank aan de Bedrijvenbundeling zijn er dit jaar geen kosten aan deze lessen verbonden! Een unieke kans dus om laagdrempelig kennis te maken met de eerste hulp verlening.

Maar let op, er is nog een optie. Verenigingen kunnen ons ook vragen een gastles voor deze leden met een onderwerp naar keuze. Vraag vrijblijvend informatie bij ons op en check wat er mogelijk is. Dit kan zelfs op jullie eigen locatie! Stel een groep samen, prik een paar datums voor wanneer jullie dit het beste uitkomt en stuur een mail naar theawopereis@gmail.com.  Mailt u ons vóór 30 april 2024, dan regelen we dit seizoen nog een mooie ehbo les voor uw vereniging!

De onderwerpen die besproken kunnen worden zijn divers, denk bijvoorbeeld ook aan vuurwerkletsel, of onwel worden van alcohol of drugs.

Voor meer informatie kunt u contact met ons zoeken per mail of telefoon.

Back to Top